Compleks

Leeftijd: 16 tot 32 jaar
Datum: 25 juli tot 1 augustus
Locatie: Kompasterrein
Contact: +32 478 55 23 23 (Kanti Kuijk)

Concept

Compleks is een kamp voor iedereen die na Tripleks er niet genoeg van kunnen krijgen en tegelijk meer verwachten dan luieren met de Ouwe Bollen. Compleks is een kamp door en voor de deelnemers. Het kan op het kompasterrein doorgaan, of eender waar anders. Als er genoeg geïnteresseerden zijn wordt er een twee- of drietal verantwoordelijken gekozen die de voornaamste organisatie van Compleks op zich nemen om het in goede banen leiden.

Compleks 2019

Voor het eerst in jaren zal er weer een Compleks georganiseerd worden. Deze eerste editie zal doorgaan op het kampterrein zelf, aansluitend op Tripleks. Er zullen geen groene tenten meer zijn, dus je neemt best een eigen tentje mee om in te slapen. De grote tent en de plee zullen er uiteraard wel zijn, het zou immers geen Kompaskamp zijn zonder!

Activiteiten

Wat er precies doorheen de week zal gebeuren hangt af van de deelnemers zelf, want de bedoeling is dat het een kamp is voor én door de deelnemers. Heb je een idee voor een leuke activiteit, dan kan je die activiteit samen of alleen voorbereiden zodat iedereen die wilt, mee kan doen. Iedereen is dus zowel leider als deelnemer.

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal dagen dat je op het terrein bent. Inderdaad, je moet geen hele week aanwezig zijn! Als je graag terug in de bossen bent maar geen hele week vrij kunt maken, ben je dus ook zeer welkom. Iedere dag dat je minstens één maaltijd (ontbijt, middagmaal, avondmaal) nuttigt, wordt als een hele dag gezien. De prijzen zijn:

1 dag €20 5 dagen €80
2 dagen €40 6 dagen €90
3 dagen €55 7 dagen €100
4 dagen €70 8 dagen €100

In deze prijs is het eten, terrein en materiaal inbegrepen. Vervoer naar het kamp, slaaptent en verzekering zijn hier niet inbegrepen. Hiervoor moet je zelf zorgen. Je valt dus onder je persoonlijke verzekering. Extra consumpties buiten diegene voorzien zijn zullen ook voor eigen rekening zijn.

Inschrijven

Ben je helemaal fan en wil je dit jaar graag mee op Compleks? Schrijf je dan hier in.

Opdat het kamp door zou gaan moeten er minstens 15 deelnemers zijn, dus schrijf je in en neem een paar vrienden en vriendinnen mee.

De iconische grote tent op het leuke kampterrein.