Compleks

Leeftijd:16 tot 30 jaar
Datum:Onbepaald
Locatie:Onbepaald
Contact:+32 478 55 23 23 (Kanti Kuijk)

Concept

Eens te oud voor Dupleks is er Tripleks, en te oud voor Tripleks is er een gat. Een gat waarin de laatste jaren voor velen het Kompasverhaal abrupt stopte. Weliswaar veelal op een hoogtepunt, maar stoppen desalniettemin. In dat gat plaatst Compleks zich.
Compleks is niet nieuw, het heeft vroeger ook al bestaan in verschillende vormen, en met succes. In de afgelopen twee jaren hebben we Compleks terug tot leven gebracht. Als het moeilijk is om aan onbekenden uit te leggen wat Dupleks en Tripleks precies inhoudt, dan is het nog eens zo moeilijk hetzelfde te doen voor Compleks. Daarom is het misschien makkelijker te vertrekken van wat het niet is.
Het heeft geen vaste vorm, geen vast programma en geen vaste plaats. Compleks is geen kamp dat door een groep leiding georganiseerd wordt voor een groep deelnemers. Er zijn enkel deelnemers, of er zijn enkel leiders, of—en dit is misschien wel het meest accurate van de drie—er zijn enkel Kompassers. Compleks wordt bedacht, gemaakt, georganiseerd en beleefd door Kompassers die samen willen genieten van de enige echte Kompasvibe, die nergens anders bestaat (prove me wrong).

Compleks 2021

Om zeker te zijn dat veel mensen mee op Compleks kunnen gaan hebben we het kampterrein van de andere kampen een weekje extra gehuurd voor Compleks. Het kampterrein is een leuke weide net buiten Graide (Bièvre). We kunnen als Compleksgroep doen wat we willen. Een wandeltocht, luieren, op zoek naar verfrissing in een beek, 's avonds gezellig rond het kampvuur, enzoverder. Voor alle vragen en info staat in het kader hieronder veel tekst uitgeschreven. Deze is niet om je af te schrikken, want ik hoop dat je mee plezier komt beleven op Compleks!

Heel veel uitleg op één plek

Hopelijk heb je zo een duidelijker beeld van wat Compleks is. Een kamp voor Kompassers die samen beslissen een echte Kompasweek te maken en beleven, waarbij het plezier, in een vertrouwde en veilige groep, centraal staat maar dit enkel gegarandeerd kan worden door het zelf goed te organiseren en daaruit te leren. Perfect dus voor de leeftijdsgroep van 16+.

De basisprijs is afhankelijk van het aantal dagen waarvoor je ingeschreven bent:

1 dag€205 dagen€80
2 dagen€406 dagen€90
3 dagen€557 dagen€100
4 dagen€708 dagen€100

Als je enige vragen, zorgen of twijfels hebt als mogelijke deelnemer of ouder van, dan kan je altijd terecht bij mij, Kanti Kuijk, op kanti@kuijk.be, op 0478 55 23 23 of via sociale media (facebook, whatsapp, instagram, messages, twitter, tiktok, twitch, …). Ik ben naast hoofdleiding Dupleks ook deel van het bestuur van Kompaskamp en initiatiefnemer om Compleks terug levende te maken; niets is dus te gek om aan mij te vragen!