Contact

Contact

Heb je enige vragen, opmerkingen, commentaar, kritiek, gedachten over de organisatie en/of de kampen, laat iets weten zodat we het ieder jaar dat tikkeltje beter kunnen doen. Dit kan op verschillende digitale manieren:

Of op ons postadres:

de Kompaskampen vzw
Neerpoorten 14
BE1861 Wolvertem

Op Kamp

Brieven

Alhoewel we midden in een bos zitten, is er de mogelijkheid om brieven op te sturen. Hiervoor moet je naar het volgende adres sturen:

Kompaskampen vzw
p/a Mr. Merny
Rue de la Strée 7
BE6929 Gembes

Contact

Is het hoogdringend of gaat het zelfs om een noodgeval, twijfel niet om contact op te nemen met de hoofdleiding van het kamp. Hun nummer vind je op de respectievelijke webpagina's.
De kans is echter groot dat zij geen bereik hebben op het terrein en de oproep onbeantwoord blijft. Bel in dat geval naar Carla Sleutel: +32 496 48 84 52

Wij vragen u vriendelijk hier alleen op te steunen in gevallen van nood of hoogdringendheid.

Ook op kamp moeten halfdagelijks de tanden worden gepoetst.

Vrije Bijdrage

Wij zijn een kleine vzw die te klein is om in aanmerking te komen voor subsidies. Als je graag een kleine of grote vrije bijdrage wilt overschrijven kan dat via onderstaande bankgegevens. Al is de beste bijdrage natuurlijk een inschrijving voor een van de kampen.

Naam: Kompaskampen vzw
IBAN: BE40 5230 8049 9163
BIC: TRIOBEBB

Sponsors & Partners

Wij zijn enorm blij om gesponsord te worden door en samen te werken met derden om te zorgen dat er nog meer kinderen een fantastische zomer kunnen hebben. Ontdek over wie het gaat.

Verleden

De Kompaskampen vzw werd opgericht in 1959 door een groep protestantse jongeren. We merkten in 2016 echter dat Kompaskampen en de Protestantse kerk beter hun wegen zouden scheiden, wat meer in overeenstemming was met de realiteit op het kamp. Het laat ons toe de kampen verder te laten ontwikkelen naar wat ze echt horen te zijn; een leuke week voor ieder kind, ongeacht hun achtergrond, afkomst of religie.