Contact

Gegevens

Heb je enige vragen, opmerkingen, commentaar, kritiek, gedachten over de organisatie en/of de kampen, laat iets weten zodat we het ieder jaar dat tikkeltje beter kunnen doen. Dit kan op verschillende digitale manieren:

Of op ons postadres:
De Kompaskampen vzw
Neerpoorten 14
1861 Wolvertem BELGIE

We staan als vereniging zonder winstoogmerk in het rechtspersonenregister bij de Griffie van Brussel ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE0431.801.141.

Kinderen banen zich een weg door de struiken om van de mooie zonsondergang te kunnen genieten.

Zelfs op kamp worden de tanden twee keer per dag gepoetst.

Leiding Worden

Wil je graag deel uitmaken van het leidersteam? Samen in een team van de leukste mensen bereid je het kamp voor, verzin je de leukste spelletjes, en beleef je de tijd van je leven wanneer je al het harde werk ziet eindigen in de plezantste week van het jaar.

Onze vereisten om leiding te worden rusten niet op theoretische cursussen of cv's, maar op motivatie, inzet en creativiteit. Neem gerust contact met een kamp op om te zien of er nog een plekje vrij is om het leidersteam te verbeteren.

Een paar leiding laat trots zien hoe ze vol met pap hangen na een vuil spel.

Als leiding kom je terecht in een van de leukste teams ooit

Vrije Bijdrage

Als kleine vzw zijn we te klein om in aanmerking te komen voor subsidies. Als je graag een kleine of grote vrije bijdrage wilt overschrijven kan dat via onderstaande bankgegevens. Al is de beste bijdrage natuurlijk een inschrijving voor een van de kampen.

Naam: Kompaskampen vzw
IBAN: BE40 5230 8049 9163
BIC: TRIOBEBB

Een klein kamp geeft elkaar een groepsknuffel ter afscheid.

Op Kamp

Brieven

Alhoewel we midden in de natuur zitten, is er de mogelijkheid om brieven op te sturen. Hiervoor moet je naar het volgende adres sturen:

Naam snuister – Simpleks/Dupleks/Tripleks
t.a.v. Camping Moulin De Bistain
Rue de Rettigny 32
6673 Cherain (België)

Contact

Is het hoogdringend of gaat het zelfs om een noodgeval, twijfel niet om contact op te nemen met de hoofdleiding van het kamp. Hun nummer vind je in de onderbroekenbrief.
Er is een kans dat zij geen bereik hebben op het terrein en de oproep onbeantwoord blijft. Bel in dat geval naar Linda De Boeck: +32 473 24 12 68

Wij vragen u vriendelijk hier alleen op te steunen in gevallen van nood of hoogdringendheid.

Het terrein vanop een hoogte gezien, waar het kamp volop aan de gang is. Alle tenten zijn zichtbaar.

Sponsors & Partners

We zijn enorm blij om gesponsord te worden door en samen te werken met derden om te zorgen dat er nog meer kinderen een fantastische zomer kunnen hebben. Ontdek over wie het gaat.

Privacy

Wij gebruiken geen cookies en tracken uw activiteit niet. Wij vragen enkel naar uw data bij het inschrijven of bestellen van producten. Wij gebruiken de door u opgegeven data enkel voor de dienst die door u van ons verlangd wordt, voor archiveringsdoeleinden en voor geanonimiseerde statistieken. Wij delen geen persoonlijke data met derden, tenzij wanneer door wet verplicht.

FG/DPO

Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) wetgeving. Als u inzage in, aanpassing van of verwijdering van uw data wenst, gelieve contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming (FG of DPO in het Engels):

Naam: Kanti Kuijk
E-mail: dpo@kompaskamp.be
GSM: +32 478 55 23 23

Geschiedenis

De Kompaskampen vzw werd opgericht in 1959 door een groep protestantse jongeren. We merkten in 2016 echter dat Kompaskampen en de Protestantse kerk beter hun wegen zouden scheiden, wat meer in overeenstemming was met de realiteit op het kamp. Het laat ons toe de kampen verder te laten ontwikkelen naar wat ze echt horen te zijn; de leukste week van het jaar voor ieder kind, ongeacht achtergrond, afkomst of religie.

Vragen

Zit je nog met vragen? Kijk eens vlug of ze niet tussen de veelgestelde vragen staat, of neem contact op met ons.