Contact

Gegevens

Heb je vragen, opmerkingen of idee├źn over onze organisatie en kampen? Laat het ons weten zodat we ieder jaar dat tikkeltje beter kunnen doen. Je kan ons digitaal bereiken via:

Of op ons postadres:
De Kompaskampen vzw
Gijzelaarsstraat 18
2000 Antwerpen BELGIE

We staan als vereniging zonder winstoogmerk in het rechtspersonenregister bij de Griffie van Antwerpen ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE0431.801.141.

Kinderen banen zich een weg door de struiken om van de mooie zonsondergang te kunnen genieten.

Zelfs op kamp worden de tanden twee keer per dag gepoetst

Leiding Worden

Wil je graag deel uitmaken van ons leidersteam? Bereid samen het kamp voor, bedenk de tofste spelletjes en beleef de tijd van je leven terwijl je ziet hoe al het harde werk resulteert in de leukste week van het jaar.

Bij ons draait het niet om theoretische cursussen of cv's; we hechten waarde aan motivatie, toewijding en creativiteit. Neem gerust contact met ons op om te zien of jij ons leidersteam kan versterken.

Een paar leiding laat trots zien hoe ze vol met pap hangen na een vuil spel.

Als leiding kom je terecht in een van de leukste teams ooit

Vrije Bijdrage

Als kleine vzw komen we niet in aanmerking voor subsidies. Mocht je echter de wens voelen om ons te steunen met een vrijwillige bijdrage, groot of klein, dan kan dat via onderstaande bankgegevens. De meest gewaardeerde bijdrage is natuurlijk een inschrijving voor een van onze geweldige kampen.

Naam: Kompaskampen vzw
IBAN: BE40 5230 8049 9163
BIC: TRIOBEBB

Payconiq:

Een klein kamp geeft elkaar een groepsknuffel ter afscheid.

Op Kamp

Brieven

Zelfs midden in de prachtige natuur is er de mogelijkheid om je snuister een brief te sturen. Dit kan naar het volgende adres:

Naam snuister – Simpleks/Dupleks/Tripleks
t.a.v. Camping Moulin De Bistain
Rue de Rettigny 32
6673 Cherain (België)

Contact

Indien het hoogdringend is of zelfs een noodgeval betreft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de hoofdleiding van het kamp. Je vindt hun contactgegevens in de onderbroekenbrief.
Er is een kans dat zij geen bereik hebben op het terrein en de oproep onbeantwoord blijft. Bel in dat geval naar Linda De Boeck: +32 473 24 12 68

Wij vragen u vriendelijk hier alleen op te steunen in gevallen van nood of hoogdringendheid.

Het terrein vanop een hoogte gezien, waar het kamp volop aan de gang is. Alle tenten zijn zichtbaar.

Sponsors & Partners

We zijn enorm blij om gesponsord te worden door en samen te werken met derden om te zorgen dat er nog meer kinderen een fantastische zomer kunnen hebben. Ontdek over wie het gaat.

Privacy

Wij gebruiken geen cookies en tracken uw activiteit niet. Wij vragen enkel naar uw data bij het inschrijven of bestellen van producten. Wij gebruiken de door u opgegeven data enkel voor de dienst die door u van ons verlangd wordt, voor archiveringsdoeleinden en voor geanonimiseerde statistieken. Wij delen geen persoonlijke data met derden, tenzij wanneer door wet verplicht.

FG/DPO

Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) wetgeving. Als u inzage in, aanpassing van of verwijdering van uw data wenst, gelieve contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming (FG of DPO in het Engels):

Naam: Kanti Kuijk
E-mail: dpo@kompaskamp.be
GSM: +32 478 55 23 23

Geschiedenis

De Kompaskampen vzw werd opgericht in 1959 door een groep protestantse jongeren. Vanaf 2016 hebben Kompaskampen en de Protestantse kerk de wegen gescheiden, wat meer in overeenstemming is met de realiteit op het kamp. Het laat ons toe de kampen verder te laten ontwikkelen naar wat ze echt horen te zijn; de leukste week van het jaar voor ieder kind, ongeacht achtergrond, afkomst of religie.

Vragen

Zit je nog met vragen? Kijk eens vlug tussen de de veelgestelde vragen, of neem contact op met ons.