Tripleks

Leeftijd: 12 tot 16 jaar (middelbaar)
Datum: 13 tot 20 juli
Contact: +32 485 16 57 90 (Enata Mushimiyimana)
Inschrijven: Klik hier

Tripleks? Wat is Tripleks?!

Waar Duplekskamp eindigt, neemt Triplekskamp het over. We brengen twaalf- tot vijftienjarigen uit Belgiƫ en Nederland bijeen om een onvergetelijk tentenkamp te beleven in de Belgische Ardennen!
Bij Tripleks gaan we er harder tegen aan dan Dupleks, zo ga je: Vuur leren maken, zelf koken en nachtelijke uitjes. Meer spelletjes, meer viezigheid en meer avontuur. Bij Tripleks trekken we er op uit om de omgeving om het kamp te verkennen en op het kamp zelf te bouwen aan luxe.

Met de rally ga je door de mooiste stukjes natuur in de wijde omgeving.

Ingrediƫnten?

Tripleks is een plek waar kinderen zich thuis voelen en lekker actief in de buitenlucht kunnen genieten van de natuur en spellen. Door de gezellige sfeer en rustige omgeving voelt het voor velen aan als thuis en dit is vooral mogelijk door:

  • Sympathieke leeftijdsgenoten
  • Verrassende activiteiten
  • Mooie natuur en,
  • Topleiding!

De beek naast het terrein is ieder jaar opnieuw super leuk!

Nog nooit mee geweest?

Geen zorgen: naast kinderen die overkomen van Duplekskamp, komen er elk jaar ook veel nieuwelingen mee. Ze zijn overgehaald door een vriend of vriendin, de kleurrijke flyer of deze website. Dus ook indien je geen enkele connectie hebt met Kompaskamp: je bent meer dan welkom! De ervaring leert dat het ijs sneller gebroken wordt dan je denkt en dat je je al snel helemaal thuis zal voelen.

Sport en spel met geimproviseerde opstellingen.