Tripleks

In een bos loeren er kinderen van achter enkele bomen naar de camera.
Leeftijd:13 tot 16 jaar
Datum:6 t.e.m. 13 juli
Contact:+31 648 42 47 03 (Dirk Erdmann)
Inschrijven:
(wachtlijst)
via inschrijvingsformulier

Tripleks? Wat is Tripleks?!

Waar het Duplekskamp eindigt, neemt Tripleks het over. Onder de amusante sfeer (en het verantwoordelijk oog) van de leiding worden onvergetelijke momenten gecreƫerd tijdens een knettergek tentenkamp! In het bos, koude beek en op het kampterrein spelen we allerlei modderige spelen. We gaan aan de slag met het maken van vuur. Er worden modderige spelen gespeeld en we gaan eens een hele dag wandelen om de omgeving rond het kampterrein te verkennen. Als afsluiter zingen we avonden lang aan het kampvuur met warme chocomelk.

Tripleks rules!

Als oudste kamp zorgen de leiders voor meer uitdaging tijdens de spelen. Kortom meer spelletjes, meer viezigheid en meer avontuur. Bij Tripleks voorzien we onszelf van wat luxe door onze eigen constructies te maken.

Een grote groep tieners zit in een beek aan een bos bij een houten bruggetjes.

Een meer ydillische plek om de beek in te gaan vind je haast niet

Top ingrediënten voor een topkamp

Naast de verschillende spelen de hele dag zijn er genoeg momenten om je mede-snuisters te leren kennen en uit te rusten. Natuurlijk wordt er ook hier heerlijk eten geserveerd door de (Heya Heya) de Keuken. Ook de typische tradities van Kompas Kampen ontbreken niet op Tripleks.

We gaan even weg van alle technologie, de saaie regels thuis of op school en ruilen die in voor echte tenten op een open plek in het bos aan een rustig beekje. Het is dan ook onoverkomelijk dat met een week vol plezier ook vrienden voor het leven worden gemaakt op Tripleks.

Vier kinderen en een leiding met een bloemenkrans rond hun hoofd kijken in een cirkel naar beneden in de camera.

Kompas is echt wel de plezantste week van het jaar

Nog nooit mee geweest?

Kompaskampen is een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar je lekker actief in de buitenlucht kunnen genieten van de natuur en spellen. Tripleks is hier geen uitzondering op en hiervoor moet je niet zijn mee geweest op Dupleks, iedereen is welkom. Ieder jaar zijn er wel nieuwelingen die zich al snel goed in de groep voelen. Je gaat je rot amuzeren!

Twee tieners glijden vol plezier over een zeil met bruine zeep.

Wie heeft een pretpark nodig als je bruine zeep en een zeil hebt

Vragen

Zit je nog met vragen? Kijk eens vlug of ze niet tussen de veelgestelde vragen staat, of neem contact op met ons.