Minipleks

Zeven mensen houden in een cirkel een yoga-pose aan op een snelwegparking terwijl de avondzon door de bomen heen straalt.
Wie:Leden, (oud-)leiding, gepensioneerde snuisters, …
Datum:Vrijdag 8 tot zondag 10 maart 2024
Contact:
Inschrijven:via inschrijvingsformulier

Wat is Minipleks?

Kompasser zijn, dat is moeilijk van je af te schudden, maar voor velen is het soms niet mogelijk om een volledige week in de zomer vrij te maken. Daardoor zitten er talloze Kompassers heelder jaren zonder Kompas, een erbarmelijke situatie.

Of het nu is omdat je niet meer mee kan op Tripleks, of je wil of kan geen leiding (meer) zijn, maar je snakt naar een avondje aan het kampvuur, dan is dit je kans!
Als je een weekendje kunt vrijmaken in maart, kun je tóch nog een nachtspel meesnoepen, ondanks volle agenda's of tussenleeftijden.

Een groep leiding en snuisters zitten knus rond een kampvuur waarvan de rook zichtbaar is tegen een achtergrond van bomen.

Mis je het om op Kompas te zijn? Minipleks is dé Kompaservaring in het mini, wat een leuk weekend!

Wie, waar, wanneer?

Gepensioneerde snuisters (te oud voor Tripleks), leiding, oud-leiding, en andere leden die niet genoeg kunnen krijgen, jullie zijn allemaal uitgenodigd op Minipleks!

Save the date: vrijdag 8 tot zondag 10 maart 2024.

Op één kilometer van het station van Langdorp nabij Aarschot.

Een vijftal jongeren lopen bij valavond over een veldweg tussen graanvelden door met een verzicht op de achtegrond.

Wat zie jij graag gebeuren op Minipleks? Een nachtspel, een mini-rally, een kampvuuravond, een yoga-sessie, …

Kom je mee?

Op Minipleks beproeven we samen zotte spelen, delen we de leukste Kompasherinneringen en zingen we gezellig aan het kampvuur. Mis dit speciale weekend zeker niet. Schrijf je nu in om een fantastisch weekend te beleven. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!