Medische Fiche

De medische fiche dient voor iedere minderjarige deelnemer op Kompaskamp ingevuld te worden. Deze informatie helpt de leiding om het een leuk en veilig kamp te maken, waar we gepast en tijdig kunnen ingrijpen bij pijntjes en problemen.

Het is echter niet zo dat iedere leiding deze fiche te lezen krijgt. Enkel de hoofdleiding en de 'madam pleister'(m/v/x) zullen dit kunnen lezen. Zij zullen alleen de nodige informatie delen met de juiste leiding of derden zoals dokters. Een voorbeeld: je kind is hoogsensitief en bedplast soms, alle leiding zal dan waarschijnlijk op de hoogte gebracht worden van de hoogsensitiviteit zodat daar rekening mee gehouden kan worden, maar enkel de tentleider zal ingelicht worden over het bedplassen. Wil je duidelijk maken dat iets liefst wel of niet gedeeld wordt met de andere leiding, mag je dat altijd erbij zetten.

Eens je fiche gelinkt is aan de inschrijving, krijg je een bevestiging per mail.
Was er een fout in de fiche die al is opgestuurd of zijn er zaken veranderd sinds het invullen van de fiche, dan kun je simpelweg een volgende fiche invullen alsof het de eerste was. Wij gebruiken altijd de meest recente fiche.

Medische fiche Invullen

Binnenkort komt uw kind met ons mee op kamp. Daarom vragen we je om deze fiche in te vullen. We vragen je enkel om de gegevens die belangrijk zijn om op voorhand te weten of om goed te kunnen reageren moest er een ongelukje gebeuren. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt enkel ter beschikking gesteld van de verantwoordelijke voor medische zorg en de verantwoordelijke(n) van de activiteiten waar nodig. Deze fiche wordt vernietigd één jaar na het kamp.

Medische fiche ingevuld!

Bedankt om de fiche online in te vullen.

Oeps, foutje…

U heeft ergens een veld fout ingevuld of een verplicht veld niet ingevuld.

Interne fout

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

laadanimatie

Identiteit van het kind

Contactpersonen in geval van nood

Contactpersoon 1

Contactpersoon 2

Contactpersoon Huisarts

Deelname aan activiteiten

Medische Gegevens


Medicatie

Afsluiter

Ik, die teken, geef toestemming dat mijn kind , waar ik ouder of voogd van ben, meegaat op jeugdvakantie van tot georganiseerd door de Kompaskampen vzw.

Velden met een * zijn verplicht

Persoonsgegevens worden verwerkt voor de begeleiding van de deelnemer tijdens één van de activiteiten van de Kompaskampen vzw. Conform met de AVG, hebt u het recht op toegang, verbetering en verwijdering van de verzamelde persoonsgegevens. U kan deze rechten uitoefenen door ons te contacteren op dpo@kompaskamp.be. Ook voor meer informatie kan u op voorgaand emailadres terecht.