Medische Fiche

Dit is een online versie van de medische fiche die ingevuld dient te worden door minderjarige deelnemers. Vul je het liever op papier in of gebruik je liever een invulbare pdf-versie, download dan de pdf en vul het digitaal in of print het uit. Het ingevulde formulier mag je (ingescand) doorsturen naar info@kompaskamp.be, per post opsturen of hieronder uploaden.

Medische fiche ingevuld!

De medische fiche is geüploadet, dankjewel!

Oeps, foutje…

Het bestand moet een foto of pdf zijn. Het mag niet groter zijn dan 20MB.

Interne fout

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Eens je fiche door ons is gelinkt aan de inschrijving, krijg je een bevestiging per mail.
Was er een fout in de fiche die al is opgestuurd of zijn er zaken verandert sinds het invullen van de fiche, dan kun je het gewoon opnieuw invullen. Wij gebruiken altijd de meest recente fiche.

Medische fiche

Medische fiche ingevuld!

Bedankt om de fiche online in te vullen.

Oeps, foutje…

U heeft ergens een veld fout ingevuld of een verplicht veld niet ingevuld.

Interne fout

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op.

Binnenkort komt uw kind met ons mee op kamp. Daarom vragen we je om deze fiche in te vullen. We vragen je enkel om de gegevens die belangrijk zijn om op voorhand te weten of om goed te kunnen reageren moest er een ongelukje gebeuren. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt enkel ter beschikking gesteld aan de verantwoordelijke voor medische zorg en de verantwoordelijke(n) van de activiteiten waar nodig. Deze fiche wordt vernietigd één jaar na het kamp.

Identiteit van het kind

Adres

Geboortedatum

Contactpersonen in geval van nood

De Corona maatregelen verplichten dat er op ieder moment een van de contactpersonen in staat moet kunnen zijn het kind meteen op te komen halen. Deze contactpersonen hoeven niet dezelfde te zijn als ingegeven bij inschrijving.

Contactpersoon 1

Contactpersoon 2

Contactpersoon Huisarts

Deelname aan activiteiten

Kan uw kind deelnemen aan activiteiten, aangepast aan de leeftijd?

Medische Gegevens
Medicatie

Afsluiter

Ik die deze medische fiche invul geef toestemming dat mijn kind meegaat op jeugdvakantie van tot georganiseerd door de Kompaskampen vzw. Ik geef hiermee ook aakoord te gaan met de algemene voorwaarden van de Kompaskampen vzw die te vinden zijn op https://kompaskamp.be/bestanden/AlgemeneVoorwaardenKompaskamp.pdf. Indien ik niet wens dat foto's en beeldmateriaal waar mijn kind herkenbaar op voorkomt publiek gemaakt worden meld ik dit schriftelijk per email of post aan de Kompaskampen vzw.

Persoonsgegevens worden verwerkt voor de begeleiding van de deelnemer tijdens één van de activiteiten van de Kompaskampen vzw. Conform met de AVG, hebt u het recht op toegang, verbetering en verwijdering van de verzamelde persoonsgegevens. U kan deze rechten uitoefenen door ons te contacteren op info@kompaskamp.be. Ook voor meer informatie kan u op bovenstaand emailadres terecht.

Velden met een * zijn verplicht